Taxe participare congres

Tip ParticipantPână la 20.09.2021 În perioada 21.09.2021 - 02.10.2021
Medici membri SNOMR - participare on-line100 RON100 RON
Medici non-membri SNOMR - participare on-line150 RON200 RON
Pensionari - participare on-line 50 RON 50 RON
Curs Asistente - 07 Oct 2021 - participare on-line 0 RON 0 RON
Supliment participare LIVE la Poiana Brasov - valabil pentru medici, pensionari și asistenti medicali (include toate mesele)300 RON300 RON
Studenti - acces numai pentru participare on-line 0 RON 0 RON
Lector 0 RON 0 RON

Taxa de participare include:

  • pentru participanții LIVE: acces în sălile de Congres și mese pe durata celor 3 zile ale congresului (mic dejun, prânz și cină)
  • Pentru participanții ON-LINE: cont personal cu user si parolă individuală, pentru vizualizare în timp real a lucrărilor științifice, acces platformă live streaming, acces la înregistrarea evenimentului timp de 15 zile, certificat de participare cu puncte EMC.

 

Conform reglementărilor în vigoare, participanții care se înregistrează și achită taxa pentru participare LIVE vor trebui ca la momentul ridicării ecusonului să facă dovada testării, vaccinării sau vindecării.

Dovada vaccinării se admite numai dacă au trecut cel puțin 14 zile de la administrarea ultimei doze necesare a unui vaccin dintre cele omologate la nivelul UE (schema completă a vaccinării).

Dovada infectării anterioare cu virusul SARS-CoV-2 și, implicit, a vindecării se bazează pe o testare de laborator care a fost efectuată cu cel puțin 28 de zile înainte, dar nu mai mult de 6 luni.

Dovada testării negative se efectuează prin prezentarea unui test negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2. Sunt acceptate testele tip PCR (a căror valabilitate să nu depășească 72 de ore) și cele antigen (a căror valabilitate să nu depășească 24 de ore). Vă rugăm să aveți în vedere că nu se organizează testare antigen la fața locului.

 

Congresul va fi creditat cu puncte EMC de către CMR (Colegiul Medicilor din România) și de către OAMGMAMR (Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România).

Pentru acordarea creditelor de catre CMR/OAMGMAMR participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Pentru medicii participanți LIVE – să fie prezenți în sălile de congres minim 75% din durata totală a manifestării
  • Pentru medicii participanți On-Line – să se logheze în platformă minim 75% din durata totală a manifestării. Platforma va cuantifica numărul de minute de prezență în vederea acordării certificatului de participare/creditelor EMC
  • Pentru asistenții medicali participanți LIVE – să fie prezenți în sălile de congres minim 75% din durata total a manifestării și să semneze zilnic foile de prezență care vor fi disponibile la Secretariatul Congresului
  • Pentru asistenții medicali participanți On-Line – să se logheze în platformă minim 75% din durata total a manifestării. Platforma va cuantifica numărul de minute de prezență în vederea acordării certificatului de participare/creditelor OAMGAMR
  • Pentru medicii și asistenții medicali participanți On-Line – logarea se va face pe bază de user și parolă care se vor genera și transmite automat fiecărui participant cu 24 de ore înainte de începerea Congresului. Fiecare participant trebuie să se logheze utilizând contul personal, astfel încât să se poată face către CMR/OAMGMAMR dovada participării și timpul total petrecut în platformă. (logarea mai multor persoane pe un singur cont va duce la apariția unui singur participant (titularul contului) pe listele către CMR/OAMGMAMR.

Transfer bancar

Dacă doriţi să plătiţi prin transfer bancar vă rugăm să consultaţi informaţiile de mai jos. Comisioanele pentru taxe revin integral plătitorului.

Conturile pentru plata prin transfer bancar a taxelor de participare sunt:

Beneficiar: SC PRO EVENTS & CONFERENCE SRL (RO17149202, J40/14064/2007)

Cont IBAN RON: RO10 INGB 5025 9999 1168 4652

Numele băncii: ING România

După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă Înregistrați și online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Taxa achitată nu se returnează!